Minőségpolitikánk

Minőség- és környezetirányítás

Minőség-és környezetpolitikai nyilatkozat

Minőség- és környezeti politikánk érvényes egész szervezetünkre és kiterjed az ipari szennyvíztisztító rendszerek tervezése és kivitelezése, szennyvíztisztító berendezések gyártása, szennyvíztisztító telepek teljes körű üzemeltetése, mérnöki tevékenység és tanácsadás, talaj- és talajvíz tisztítási tevékenységekre.

A tulajdonosok és a menedzsment szándéka, hogy a fenti területeken úgy folytat mértékadó tevékenységet, hogy ezzel a lehető legkisebb környezetterhelést okozzon. Teljesítjük a minőségi elvárásokat, betartjuk az érvényes törvényi, hatósági és műszaki előírásokat. Törekszünk környezetünk megóvására, rendszerünk folyamatos fejlesztésére, vevőink és az érdekelt felek megelégedettségére.

Célunk hogy:

  • Elismertségünk és piacunk növekedjen jó minőségű termékünk és a környezetvédelmi teljesítményünk folyamatos tökéletesítésével.
  • Együttműködésünk erősödjön a vevőkkel és a külső érdekelt felekkel.
  • Tevékenységünk környezetszennyező hatásainak megelőzése hatékonyan érvényesüljön.
  • Gépparkunkat és eszközeinket folyamatos korszerűsítjük, bővítjük.
  • Változásokra rugalmasan alkalmazkodni tudó, motivált és kreatív munkatársakat foglalkoztatunk.

Ezen célok elérése érdekében alakítottuk ki MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti Minőség- és Környezetközpontú Integrált Irányítási Rendszerünket, amelyet folyamatosan továbbfejlesztünk, tökéletesítünk. Szabályozásainkat tevékenységeink során érvényesítjük és alvállalkozóinkkal is betartatjuk.

Minőség- és környezetpolitikánkat ismerté tesszük munkatársaink, partnereink előtt és nyilvánossá valamennyi érdeklődő fél számára.

Tanusítványok megtekintése